pühapäev, 15. september 2013

Õpikeskkonnad: I Enesetutuvustus. Sotsiaalne meedia

…Postita lühike enesetutvustus ning kogemused sotsiaalse meediaga nii vabal ajal, töö kui õppimise eesmärgil.

Olen Kristel. Töötan Palivere Põhikoolis. Tööl olen aineõpetaja, kahe klassi klassijuhataja, kahe kooli kodulehtede ja eKoolide administraator, poole kohaga sekretär, ühel päeval pikapäeva rühma õpetaja ja  kahe huviringi ringijuht. Peaaegu kõigest natukene.

Oma töös alustasin klassi teadete edastamist Facebooki kaudu kevadel 2013. Lõin kinnise grupi, kuhu kuulub 12 õpilast. 13-st õpilasest üks pole Facebookis, mis tähendab, et temale ja lastevanematele panen samad teated üles ka eKooli teadete alla. Miks Facebook - näen ju ise, et seal on nad peaaegu kogu aeg, mis tähendab, et teated saab soovi korral kiiremini kätte. eKooli ei pruugi õpilased iga päev kasutada, kuna klassipäevik on meil veel kohustuslik.

Terve eelmise aasta kasutasime õpilastega kinniseid, oma lugemisblogisid, kuhu õpilased tegid ülevaateid ja kokkuvõtteid oma loetud raamatutest.

Jälgin ise Facebookis mitme kogukonna tegemisi ja postitusi, mitmeid käsitööga seotud Facebooki lehti, sõprade ja sugulaste tegemisi, kes elevad kaugemal - välismaal või teises Eesti otsas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar